Spletni pomočnik pri izbiri projektorjev

Pomočnik vam pomaga pri izbiri glede na vaše zahteve pri uporabi projektorja. Ne sprašuje vas po tehničnih specifikacijah, temveč po ključnih lastnostih in glede na prostor, osvetlitev, število oseb in podobno. Glede na vaše parametre, sistem izpostavi najbolj primerne izdelke.
Projektorji za poslovno rabo imajo osnovni format slike 4:3 ali 16:10, poudarek imajo na kakovostni projekciji računalniške slike. Dosegajo visoke svetilnosti (ANSI lumni), večina ima osnovno ločljivost 1024x768 XGA. Na voljo so majhni prenosni, srednji in profesionalni projektorji, namenjeni fiksni namestitvi.

Čarovnik vas bo vodil glede na vaš namen uporabe in želene lastnosti projektorja, ter vam na podlagi vaših kriterijev ponudil ustrezne modele.
Projektorji za hišni kino imajo poudarek na kakovostnem prikazovanju dinamične slike in barv. Odlikujejo jih visoki kontrasti, barvna reprodukcija in ustrezni priključki za hišne video naprave. Popolno ostrino in globino sliko za doživetje kina iz domačega fotelja vam pričarajo v temni ali zatemnjeni sobi.

Izberite želeno ločljivost (nižja pomeni predvsem nižjo ceno) in čarovnik vam bo prikazal ustrezne modele.
V kolikor iščete poseben model ali tehnologijo, smo vam v "posebnostih" zbrali nekaj glavnih modelov, ki izstopajo iz asortimana projektorjev.

Izberite želeno lastnost in kliknike gumb naprej. Čarovnik vam bo prikazal vse ustrezne modele.
*Ločljivost in podrobne specifikacije izberete v naslednjih korakih
Glavne prednosti projektorjev na osnovi LED tehnologije so manjši stroški vzdrževanja, naravi prijazni projektorji (brez žarnic z naravi zelo nevarnim živim srebrom), konstantna svetilnost skozi celotno obdobje delovanja, majhna poraba energije in zelo dolga življenjska doba.
Omogoča popolno doživetje gledanja tako za poslovno kot za domačo uporabo. Nositi morate 3D očala, vendar boste po prvim minutah tega doživetja pozabili na svet okoli vas. Za prikaz tridimenzionalne slike poskrbite za ustrezen vir slike.
Projektorji velikosti mobilnih telefonov so enostavni za prenašanja in odlični za hiter prikaz iz telefona, MP4 predvajalnika, prenosnika in drugih naprav z video izhodom. Očarajte svoje občinstvo!
Projektorji s širokokotnim objektivom omogočajo projiciranje z zelo kratke razdalje. Ti projektorji so najbolj primerni za interaktivne table, projekcijo od zadaj in ko ni veliko prostora za običajno projekcijo.
Olajša uporabo, saj omogočajo brezžično povezavo projektorja in računalnika. Pogoj za uporabo je seveda tudi brezžični vmesnik na računalniku.
Pred nakupom preverite kompatibilnost z vašim operacijskim sistemom.
*NAMIG: Zapeljite z miško čez ikono in si preberite podrobne informacije o posameznem podatku.
Screen InnovationsLuidia - eBeamNeetsScreen ResearchBlustreamMetroplanCasio
LESTRA d.o.o.
Preserje pri Radomljah, Vaška pot 17C, SI-1235 Radomlje
T:
01 563 60 60, E: info@centerprojekcije.si
Lokacija na zemljevidu